026-2024013
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Uitvaartverzorging

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment. En juist in zo'n lastige periode moet u van alles regelen. Wij nemen dat geregel graag van u over. Alle belangrijke zaken die bij een crematie of begrafenis komen kijken, bespreken we van tevoren met u, zoals de verzorging, de opbaring, de ceremonie, de koffiekamer, de uitvaartkist, bloemen, de aangifte, de auto's, dragers, rouw- en bedankkaarten, de graf- en asbestemming. Ons doel is u maximaal te ontzorgen.

Transparantie en keuzevrijheid

Goedkope Uitvaart Bronckhorst werkt met professionele uitvaartverzorgers en staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. Wij bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. U weet van te voren precies wat u van ons aan service kunt verwachten.

Vast budget, geen extra kosten

Een uitvaart van Goedkope Uitvaart Bronckhorst kan op veel manieren worden vormgegeven. Een sobere maar toch plechtige uitvaart kunnen we tegen minimale kosten verzorgen. En ook een veelomvattende uitvaart met auto's, dragers, een uitgebreide ceremonie en een condoleance verzorgen wij tegen lagere kosten dan gemiddeld. Wat het budget ook is: u weet vooraf precies wat de kosten zijn, er zijn nooit onverwachte of onvoorziene kosten na afloop.

Dekt uw verzekering de kosten?

Onderzoek van de Consumentenbond en tv-programma Kassa heeft uitgewezen dat ongeveer 70% van alle Nederlanders beschikt over een uitvaartverzekering. Meestal is deze echter niet toereikend om alle kosten te dekken: ongeveer de helft van de verzekerden moet 2.500 euro of meer bijbetalen op de uitvaartnota! Besparen op de uitvaartkosten (zonder aan kwaliteit in te leveren!), kan dus erg belangrijk zijn. Goedkope Uitvaart Bronckhorst zorgt ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig is, terwijl u toch kunt rekenen op optimale service en een stijlvolle uitvaart.

 

Uitgebreid, eigen assortiment uitvaartkisten

Elk uitvaartpakket voorziet in een nette uitvaartkist (zie afbeelding). Indien u een andere uitvaartkist wenst, kunt u een keuze maken uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl. De prijs van de door u gekozen uitvaartkist wordt uiteraard verrekend met de prijs van de kist uit het uitvaartpakket.

Binnenkant kist

Als u bij ons een uitvaartpakket afneemt, regelt de uitvaartleider de bestelling voor u. Verzorgen wij niet uw uitvaart, maar wilt u wel een uitvaartkist bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig via www.goedkoopstegrafkist.nl. Wij bezorgen kosteloos in geheel Nederland.